Hop til hovedindholdet

Dansk Vietnamesisk Forening

Tet-fejring den 8. januar!


Dato og tid

Søndag d. 8. januar 2023 kl. 17:30 til 20:30

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 8. januar 2023 kl. 10:00

Sted

The Vietnamese, Store Kongensgade 91, 1264 København The Vietnamese
Store Kongensgade 91
1264 København

Tet-fejring den 8. januar!


Dansk Vietnamesisk Forening fejrer måne-nytåret med middag, musik og lykkelotteri

Søndag d. 8. januar fejrer foreningen Tết i samarbejde med restauranten The VietnameseArrangementet finder sted fra kl. 17.30 til 20.30 og vil byde på velkomstdrinks og snacks, en lækker Tet-middag, lykke-lotteri, og så er vi så heldige at komponist og sanger Michael Møller kommer og opfører et par af de sange han har komponeret med udgangspunkt i bogen The Mountains Sing skrevet af Nguyễn Phan Quế Mai. 

Vi håber at du vil være med til at fejre Tết og du er velkommen til at invitere familie og venner med. Overskud fra aftenens arrangement går til foreningens indsamling til provinshospitalet Bao Loc.

Aftenens program:

Kl. 17.30 er der velkomst med drinks og snacks og Michael Møller opfører nogle af sine kompositioner, som tager udgangspunkt i romanen The Mountains Sing.

Kl. 18.30 går vi til bords og nyder lækre vietnamesiske nytårsretter. Middagen afsluttes med vietnamesisk kaffe eller te.

Kl. 19.45 Nytårslykke-lotteri. Se om dit nye år bliver heldigt og støt samtidig Hospitalsindsamlingen.

Om Michael Møller: Er en dansk komponist og musiker, som i et par årtier har beskæftiget sig indgående med vietnamesisk kultur og historie. Senest har Michael Møller og bandet Moi Caprice haft stor succes, da de i november 2022 spillede i Hanoi Operaen til en koncert i anledning af 50 året for de dansk-vietnamesiske diplomatiske relationer. I oktober 2022 uropførte Michael Møller for første gang sine fortolkninger af de centrale temaer i Nguyễn Phan Quế Mai’s roman The Mountains Sing. Vietnamesiske ordsprog spiller en stor rolle i bogen, og det er da også dem, som Michael Møller har taget udgangspunkt i. Den 8. januar får du mulighed for at opleve et par af Michael Møllers bevægende kompositioner.

Om The Vietnamese: Restauranten tilbyder et af de bedste moderne vietnamesiske køkkener i København. Autentisk, afslappet og unikt serverer familien bag bistroen en smagsprofil der smukt (re)præsenterer Vietnam.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Dansk Vietnamesisk Forening
Tlf: +45 38860701
Info@davifo.dk

Kontaktinformation til arrangør

Dansk Vietnamesisk Forening
Tlf: +45 38860701
Info@davifo.dk