Hop til hovedindholdet

Dansk Vietnamesisk Forening

Foredrag ved Loan Tran i Odense!


Dato og tid

Tirsdag d. 12. september 2023 kl. 17:00 til 18:30

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 11. september 2023 kl. 12:00

Sted

Karen Brahe Selskabet i Odenses adelige Jomfrukloster, Albani Torv 6, 5000 Odense C Karen Brahe Selskabet i Odenses adelige Jomfrukloster
Albani Torv 6
5000 Odense C

Foredrag ved Loan Tran i Odense!


Arrangementsbeskrivelse

Dansk Vietnamesisk Forening inviterer til et eksklusivt foredrag med Loan Tran om arbejdet som frivillig på Little Warm Rose Shelter. Loan Tran er på kort visit i sin hjemby Odense og vil til dette fyraftensarrangement fortælle om sit arbejde på Shelteret i Saigon. Loan er engageret i alt fra fundraising aktiviteter til at sikre pigernes kompetencer, så de kan klare sig selv efter endt ophold. Loan er ildsjæl og passioneret coach og brænder for at lære pigerne på shelteret at klare sig bedst muligt.

Arrangementet finder sted fra 17.00 til 18.30. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til Loan. Som noget særligt byder arrangementet også på en udstilling af tegninger lavet af pigerne. Vi ser frem til en spændende aften i de smukke rammer hos Karen Brahe Selskabet i Odenses adelige Jomfrukloster lige midt i Odense.

En billet til arrangementet koster 75 kr. og inklusive i prisen er en forfriskning og snacks. Alt overskud går ubegrænset til aktiviteterne på Little Warm Rose Shelter. 

Om Little Rose Warm Shelter: Shelteret ligger i Saigon og huser lige nu 13 udsatte piger fra fattige områder i hele Vietnam. Når pigerne flytter ind på shelteret har de angst, traumer og andre udfordringer. På shelteret får de en stabil hverdag med mad, omsorg og mentoring. Pigerne får også adgang til skolegang og får hjælp med lektier og med at overkomme indlæringsvanskeligheder. Når pigerne flytter fra shelteret er de blevet selvsikre, livsglade og selvstændige unge kvinder som er klædt på til at start et nyt og bedre liv end det de oprindeligt kom fra.

Om Loan Tran: Loan er et powerhouse af en mentor, leder og coach. Hun er forperson for Dansk Vietnamesisk Forenings Shelterindsamling og medlem af bestyrelsen. Hun driver sin egen ledelsescoach og konsulentvirksomhed, og hun arbejder pt. med top -og mellemledere i syv forskellige lande. Loan er født og vokset op i Danmark og har nu været bosat og arbejdet mere end 6 år i Vietnam og 3,5 år i Cambodia før det.

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Dansk Vietnamesisk Forening
Tlf: +45 38860701
Info@davifo.dk

Kontaktinformation til arrangør

Dansk Vietnamesisk Forening
Tlf: +45 38860701
Info@davifo.dk